diumenge, 26 de maig del 2013

Què ha passat?, Com hem arribat fins ací?


La immensa majoria de la ciutadania pateix les conseqüències devastadores de la GRAN ESTAFA que estem patint (açò que anomenen CRISI). La petita minoria que va perpetrar la GRAN ESTAFA gaudeix de les enormes rendes que l'estafa els va proporcionar i els contínua proporcionant. Què ha passat, com hem arribat fins ací?
Cap dels dos grans partits que han governat ens ofereixen una explicació. Tant PSOE com PP ometen qualsevol tipus de relat del camí que ens van fer recórrer fins a arribar al que hem arribat.
Des del trillat “no importa si el gat és blanc o negre; el que importa és que cace ratolins” de Felipe González, a les declaracions de Carlos Solchaga: “Espanya és el país on es pot guanyar més diners a curt termini d'Europa i potser del món. No solament ho dic jo: és el que diuen els assessors i experts borsaris”, passant per el “España va bien” del sr. Aznar, al que va seguir l'entrada en la “Champions” del Zapaterisme i, ara, amb Rajoy, “quan governe baixarà l'atur”.
En temps difícils el món s'omple de ments preclares que entenen la naturalesa de tot el que ocorre. Enhorabona. Jo mai vaig pensar que el món se'm tornaria tan incomprensible. Ho reconec, he suspès. Tindré, en una nova vida, tal vegada, que presentar-me al setembre. Bé açò amb el permís de Sr. Wert i dels seus companys d'armes.
Per a una explicació del què ha passat? Llegir l'article ESPANYA, ANY ZERO - Rondalla del gat de Felipe González en
Per Luis Sepúlveda, escriptor, autor de (juntament amb Daniel Mordzinski) Últimes notícies del Sud, Espasa, Barcelona, 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada