dimecres, 29 de maig del 2013

La reforma de l'Administració Local

 

El CIM SOCIAL considera que la reforma que prepara el Govern per a l'Administració Local és un atac al sistema democràtic.


El Cim Social, que agrupa a més de 150 organitzacions, entre elles CCOO, va celebrar ahir la seua novena reunió per a abordar la reforma de l'Administració Local que el Govern pretén dur a terme amb la clara voluntat de soscavar la capacitat d'intervenció dels ajuntaments en la solució dels problemes de la ciutadania. Una reunió que va tenir lloc el mateix dia en què es va donar a conèixer un nou i dramàtic rècord: l'Enquesta de Població Activa, que confirma que en el nostre país són ja 6.202.700 les persones que volent treballar no poden fer-ho. Fa ja temps que les xifres d'atur són insuportables, perquè darrere hi ha projectes de vida de persones o famílies que s'enfonsen per la pèrdua de l'ocupació; però superar la barrera dels 6 milions i el 27% de taxa d'atur fa que salten totes les alarmes socials i polítiques. 
Campanya de recollida de signatures, a través de www.change.org, demanant la retirada de l'avantprojecte (enllaç perquè pugues accedir a la petició).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada