divendres, 25 d’abril del 2014

Recuperem el País! Salvem les persones!





26 d'abril a les 18 hores, des de la plaça de Sant Agustí fins a la Plaça de Manises de València

La secció sindical de CCOO-PV de l’Ajuntament de Xirivella convoquen a la ciutadania valenciana a participar en la manifestació de proper dissabte 26 .

Commemorarem de nou la data reivindicativa del 25 d'abril en l'any 2014. Un any que com l'anterior entrarà en la nostra història com altre més en un dels períodes més difícils per a la immensa majoria de la població, per la GRAN ESTAFA (ells l’anomenen crisi) econòmica i de valors patida al nostre benvolgut País Valencià.

Les polítiques d'ajustament determinades des dels governs europeus, central i autonòmic, han aprofundit en les terribles desigualtats que avui patix la nostra ciutadania i, especialment les persones més vulnerables. Totes les polítiques de retallada s'han centrat en els elements més bàsics de la cohesió social: l'educació, la sanitat, la cobertura per atur, les pensions i els serveis socials han sigut els principals “damnificats” d'aquestes polítiques d'ajustament.

Aquest desequilibri no té més solució que la impugnació de l’actual sistema i la negociació d’un altre que garantisca la solidaritat i la cobertura de les necessitats mínimes per al benestar de la ciutadania.

APA! Dissabte 26 d'abril a les 18 hores, a la plaça de Sant Agustí


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada