dimarts, 1 d’abril del 2014

El fangar

  • El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, ha anunciat este dijous en el Congrés dels Diputats que el personal al servei de l'administració recuperará en el 2014 un altre dels tres dies de lliure disposició perduts com a conseqüència de les retallades de 2012.
  • Montoro ha dit durant el debat que esta mesura suposa el reconeixement de l'esforç realitzat com a col·lectiu per a ajudar al país a eixir de la crisi.
  • Ha reconegut que com a conseqüència d'eixe procés i de la mateixa crisi també s'ha reduït dramàticament el numere d'ocupacions públiques.
Tots sabem qui ha enfonsat este país en la misèria, qui ha retallat en sanitat, educació, dependència, qui reforma l'Administració Local, per a reduir les seues competències, fent perdre serveis a la ciutadania.
Este govern, i l'anterior, no van dubtar a llançar el país al fangar de la pobresa, posant per sobre els interessos del capital financer i dels defraudadors, abans que el de la ciutadania. No mostren cap interés de canviar i realitzar la neteja de corruptes i de la colla de rapinyaires que vampiritzen els diners públics.
Perduda tota confiança en ells, trencada tota la seua fiabilitat, que recurs queda?
Les nostres pròpies forces. Reaccionar com a societat, enfortir les xarxes de resistència, que, com a ciutadania, reaccionem i ens imposem, que recuperem els nostres drets complint amb el nostre deure: eixir del fangar, trepitjant, si calguera, als polítics lladregots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada