dimecres, 12 de juny del 2013

La gestió del govern

Estudiants ofegats per les taxes ; els menjadors que obrin perquè els escolars puguen realitzar un menjar complet i nutritiu almenys una vegada al dia;  les organitzacions humanitàries llancen un SOS davant l'increment de persones excloses; es redueixen les prestacions socials; patim els majors índexs de pobresa; patim els majors índexs d'atur; patim els majors índexs de precarietat laboral i, un llarg etc



Cada dia ens empobreixen més. És injust el pagament que se'ns carrega: menys treball, menys salari, menys drets, més probresa. En definitiva, no hi ha democràcia.
Subratllant aquesta situació, alhora, apareixen informacions, no desmentides, que el partit del govern repartia entre els seus dirigents enormes quantitats de procedència, almenys, opaca.

Açò no pot ser. Açò ja ha passat fa temps de blau, blau molt fosc, a negre. Açò dóna pena, fa fàstic i, sobretot, fa por. Estan enviant el país, i a tota la ciutadania, a la merda. Açò porta a pensar que tota la política  està corrupta, i sé que açò és injust, que és una “cabronada”. Però costa treball defensar-la de la indignació de la ciutadania, entre altres coses perquè la resposta als escàndols de corrupció perseveren en l'hermetisme i en l'endogàmia. Però hem d'advertir-los, prendre a la gent per ximple no és bona idea. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada