diumenge, 23 de juny del 2013

A proposit del FMI. Estem rescatats?

Quantes vegades hem sentit al President de Govern, Sr, Rajoy, que no estem rescatats, que no estem intervinguts. També ho hem sentit, del ministre d'Economia, de la ministra d'Ocupació i, com no, a l'inefable ministre d'Hisenda i, llavors, pregunte, Què fan ací “els homes de negre”? (que per cert, vesteixen de negre). Que fan ací els representants de FMI?

- Ah! No, no. És pel rescat al sistema financer. -ens diuen-
- Doncs que les seues recomanacions es dirigisquen als banquers! -contestem-

Però no, les seues recomanacions fan referència al fet que cal reduir els salaris, augmentar els impostos indirectes (els que patim tots per igual), seguir donant diners a la banca, realitzar una altra reforma laboral que agreuge encara més la situació de les persones treballadores, rebaixar les pensions i, tot en aquest sentit. Mes patiment per a la població, més avantatges per als poderosos.

Aquests senyors i senyores cobren uns més que esplèndids salaris i reben unes estupendes indemnitzacions i bonus, per a no donar ni una. Han ficat la pota una i altra vegada. Han fet passar per cures de sofriment i austeritat a Àfrica, Àsia i Amèrica del Sud i Central, que només han pogut eixir de la situació de prostració en la qual els va situar les seues recomanacions, quan han decidit desobeir a les mateixes.

El millor de tot açò, és que reconeixen els seus errors, però cap d'ells ho pateix i molt menys ho paga.No serà que ho fan a posta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada