dissabte, 14 de juny del 2014

Els de dalt, els de baix

 

L'Audiència Nacional anul·la l'ERO presentat Coca Cola Iberian Partners per haver incomplit completament les obligacions d'informació i consulta dels representants sindicals. 

 - Per NO precisar les causes que permeten justificar un ERO quan s'obtenen beneficis milionaris. 
- Per absència de bona fe en la negociació. 
- Per pràctiques de “esquirolage”, 
- Per vulneració del dret de vaga, i 
- Per pressionar als treballadors perquè s'adscrigueren “voluntàriament” l'ERO.


Carmen i Carlos, que estaven en el carrer defensant els drets de la gent treballadora van ser condemnats a 3 anys de presó i el tribunal ha ordenat ja el seu ingrés en la presó. Se'ls va jutjar per la seua participació en un piquet informatiu. Ana i Tamara han sigut condemnades a 3 anys de presó pel crim de tirar pintura a una piscina durant una vaga; Carlos i Serafín s'enfronten a altres tres anys per paralitzar camions, per a 8 treballadors d'Airbus demanen 8 anys de presó!; a la secretària general de CCOO a Balears, Katiana Vicens, se li demanen quatre anys i mitjà per, suposadament, (ella ho nega) trencar una finestreta. Tots estan acusats d'un delicte contra els drets dels treballadors.


Algú ha sentit la condemna per als representants de Coca Cola que van negociar l'ERO d'una forma tan trapella?


Per Carmen i Carlos, per Ana i Tamara, per Carlos i Serafín, pels 8 d'Airbus, per Katiana, per nosaltres, per tothom; perquè açò és realment insuportable. No esperem més, pot ser que ja siga una mica tard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada